Kerstpuzzeltocht & Kerstpakketten

Kerstpuzzeltocht & Kerstpakketten

Twee kerstactiviteiten van de gezamenlijke kerken in Emmeloord

Dit jaar worden er 2 Kerstactiviteiten georganiseerd door de gezamenlijke kerken in Emmeloord.

Actie Kerstpakketten

Een KERSTPAKKET zelf samenstellen (persoonlijk of met een groep)
Wat is er mooier dan met Kerst iets extra’s voor een ander te doen? Juist in deze tijd zijn er veel mensen die best een steuntje in de rug kunnen gebruiken: financieel/materieel, maar ook qua aandacht voor elkaar.

Daarom is deze actie kerstpakketten opgezet. Daarbij stel je als ‘gever’ zelf een kerstpakket samen voor iemand anders (of een gezin). Over die ander krijg je als gever wat informatie (qua gezinssamenstelling, interesses), zodat je je pakket zo goed mogelijk kan laten aansluiten.

Je aanmelden als gever kan individueel, maar natuurlijk ook als groep, bijvoorbeeld met een paar buren, een jeugdgroep, of kring.

Zie voor instructie en opgave www.hartvoorkerst.nl.        

Kerst in beeld! | Wandelpuzzeltocht

Een WANDELPUZZELTOCHT (voor kinderen)
Kom je ook kijken? Het kerstverhaal gaat door Emmeloord! In december hangt er op zes kerken in Emmeloord een verlicht spandoek, met het kerstverhaal erop. Op elk spandoek vind je één woord. Die woorden samen vormen een zin.
Deze zin kun je invullen op de website www.hartvoorkerst.nl. Daarbij zijn er leuke prijzen te winnen.

De wandelroute

 💖We maken er samen een WAARDEVOLLE kerst van!!💫 
Hilde Dragt 06-33355888 & Alette Dokter 06-22117550

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

   Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

   Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

    *

    Contactgegevens:
    *Verplichte velden

     *
     *Verplichte velden

      *

      Contactgegevens:      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:       *Verplichte velden