‘Jij maakt mij blij-box’

‘Jij maakt mij blij-box’

‘Jij maakt mij blij-box’

Missen jullie ons ook zo? Wij jullie wel! De vrouwenwerkgroep had een plan om in juni wat samen te gaan doen, maar daar moeten we helaas van afzien.
Om elkaar niet uit het oog te verliezen en om contact te houden, lijkt het ons leuk. om elkaar te bemoedigen in deze bijzondere periode!

We gaan een – ‘Jij maakt mij blij-box’ – maken die we aan elkaar doorgeven. Daar krijg je een persoonlijke ‘Jij maakt mij blij’ boodschap in en mag je zelf voor de volgende ontvangster ook weer wat schrijven wat haar blij maakt, iets over jezelf vertellen, of een mooie of grappige gebeurtenis / ervaring delen.

Dus als je de vrouwen uit de gemeente ook zo mist en mee wilt doen aan een – ‘Jij maakt mij blij’ – ronde, geef je dan op via het mailadres:
vrouwenwerkgroep@vbg-emmeloord.nl.

Vermeld hier graag ook je adres en telefoonnummer in (jouw adres wordt alleen gegeven aan diegene die de – ‘Jij maakt mij blij’ – box aan jou door gaat geven).

Graag opgeven vóór 11 april.
Email: vrouwenwerkgroep@vbg-emmeloord.nl

Verdere uitleg volgt bij de start!

Warme groet van de vrouwenwerkgroep

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden