Jeugdweekend 15-17 oktober

Jeugdweekend 15-17 oktober

Welkom op het jeugdweekend

15 t/m 17 oktober 2021

Aan het begin van de herfstvakantie organiseren we een jeugdweekend in Appelscha. We verblijven in een prachtige groepsaccommodatie die fraai gelegen is op de grens van Friesland en Drenthe. In en om de boerderij is veel ruimte voor creativiteit, sport en spel. Vanaf het erf van de boerderij wandel je zo het bos in.

Locatie Jeugdweekend te Appelscha

Voor wie is het weekend?

 • Alle jongeren van 12 t/m 15 jaar die in het 1e, 2e, 3e of 4e jaar van de middelbare school zitten, zijn welkom. Het gaat dus om jongeren die naar SoulSpark en SoulFlame komen. Ook je vrienden die niet naar onze club komen zijn van harte welkom.
 • Verder zoeken we ook 12 enthousiaste coaches en spelleiders (uit de 16+ en 18+) die de jongeren willen begeleiden tijdens het weekend.
 • Om iedereen op de locatie te krijgen, zoeken we ouders en verzorgers die willen rijden.

Wat houdt het weekend precies in? Het programma is nog in de maak en het thema moet nog vorm krijgen, maar het belooft een superleuk weekend te worden waarin (ont)spannende, gezellige, sportieve, leerzame, interactieve en muzikale activiteiten zullen plaatsvinden. Kortom een mooie mix van faith, fun en fellowship.

Wanneer? Het weekend vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 okt. 2021 (D.V.). Op vrijdag vertrekken we om 17.30 uur vanaf de Fontein. Zondagmiddag verwachten we rond 16.00 uur weer terug te zijn in Emmeloord.

Adres: Groepsaccommodatie Nijsingh, Tilgrupsweg 5 in Appelscha.

Deelname: De eigen bijdrage voor het weekend is 35 euro als je je voor maandag 27 september 2021 opgeeft. Daarna kost het weekend 45 euro. Het bedrag kun je overmaken op IBAN: NL57 RABO 0346 5462 73 van de Vrije Baptistengemeente De Fontein. Vermeld bij je aanmelding: “je naam en jeugdweekend”. Zodra het geld is overgemaakt is je aanmelding definitief. Mocht het financieel lastig voor jou of je ouders zijn, neem dan ff contact op met Douwe, de taakgroep leider van de jeugd. Schroom niet om dit te doen, want geld mag nooit een reden zijn om niet mee te gaan.

Opgeven: via het opgaveformulier.

Heb je vragen? Bel of app Rick van Brakel op 06-12356101.

We zien uit naar je aanmelding en een geweldig weekend met elkaar.

Met hartelijke groet, de organisatie van het weekend: Hannah, Jelle, Rick, Lucas en Douwe.

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).