GlobalRize zoekt…

GlobalRize zoekt…

GlobalRize zoekt mensen..

Graag uw aandacht voor GlobalRize; zending via internet!

We leven in een bijzondere tijd. Het land is gedeeltelijk op slot. Veel bedrijven en stichtingen hebben het moeilijk, veel werk valt stil. Dat is voor velen erg zwaar.

Bij GlobalRize valt er niets stil. Sterker nog, in deze crisistijd groeit het werk enorm. Veel mensen zijn op zoek naar antwoorden en wij mogen ze helpen met zoeken.

Vandaar dat we naarstig op zoek blijven naar nieuwe medewerkers/vrijwilligers. Rond deze Pinksterdagen draaien wij als GlobalRize dan ook een grote campagne, om ons werk nog eens extra onder de aandacht te brengen. 

Lees meer via deze pdf

Op Pinksteren werd twintig eeuwen geleden de Heilige Geest uitgestort, vijftig dagen na de opstanding van Jezus Christus.
De apostelen raakten vol van God en deelden de blijde boodschap van Jezus Christus in alle talen, van mens tot mens, stad na stad, wereldwijd. ‘Wij horen hen in onze taal over de grote werken van God spreken’, vermeldt Lucas in Handelingen 2:11. Velen kwamen tot geloof in God: de start van de christelijke kerk.
Tegenwoordig is de Heilige Geest nog steeds actief. Hij gebruikt nu ook verrassende, moderne middelen om mensen bij God te brengen, zoals internet. Zendingsorganisatie GlobalRize benut het wereldwijde web dagelijks voor het verspreiden van het Evangelie. Zo is het elke dag Pinksteren.

Vanuit huis zoeken steeds meer mensen antwoorden op levensvragen. Een groeiend aantal vrijwilligers en medewerkers van GlobalRize, waaronder veel ouderen en mensen met een beperking, delen via sociale media dagelijks, wereldwijd, het Evangelie.

De verschillende taalteams, waaronder de Engelse, komen vrijwilligers tekort. Helpt u ons een paar uur per week?
Daarnaast zijn wij, door de gezegende groei van het aantal cursisten van de online-Bijbelstudie, ook dringend op zoek naar mentoren die, vanuit huis en voor een paar uur per week, deze studenten begeleiden.

Geef u op als vrijwilliger van zendingsorganisatie GlobalRize en deel het Pinksterevangelie!

Wij wensen u gezegende Pinksteren en Gods nabijheid in deze moeilijke, maar kansrijke tijd.
Met vriendelijke groet,
Stichting GlobalRize

Antwoordnummer 80965
8096 ZZ Oldebroek
Tel.: 0525 79 50 02
Email: info@globalrize.nl
Website: www.globalrize.nl0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden