Gezocht: Jeugdleider 14+

Gezocht: Jeugdleider 14+

Gezocht: Jeugdleider SoulFlame 14+

8-2-2020

Elke 2 weken komen tussen de 20 en 30 jongeren van 14 en 15 jaar (3e en 4e jaar van de middelbare school) naar onze clubavond. Voor deze leuke groep jongeren zoeken wij versterking van ons team.

·         WAT: Met een team van 4-5 jeugdleiders ontvang je elke veertien dagen tieners en zorgt voor een programma waarin de jeugd door een actueel onderwerp een opbouwende en inspirerende avond beleeft.
Elke avond ziet er als volgt uit:
– 19.00 uur – leiding zet alles klaar en bidt
– 19.30 deur open
– 19.45 start programma met: vraag van de vrijdag, inleiding over het thema (Geloof, Teleurstelling, Religies, Geld, Occultisme, Avondmaal, Muziek, Vluchteling, Sport, Evangelisatie, Uitgaan, Huwen of Samenwonen, Afwijzing & Acceptatie), spel, kleine groepen
– einde programma 21.15 en chillen – uitloop vanaf 21.30
– uiterlijk 22.00 iedereen naar huis.

·         WIE: Staat de Heer Jezus bij jou op nummer 1, houd je van jongeren, ben je trouw en heb je één of meerdere talenten (organiseren, luisteren, praatje houden, faciliteren… in die richting)? Neem dan contact met ons op.

·         INVESTERING: Elke 14 dagen 1 vrijdagavond club – elke 2 maanden 1 keer voorbereiden – elk seizoen 3 keer vergaderen.

·         CONTACT: Heb je interesse, neem contact op met chief Douwe
(soulflame@vbg-emmeloord.nl) We horen graag van je.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden