Gezocht: Coördinator Sport&Spel – Events Out

Gezocht: Coördinator Sport&Spel – Events Out

Events OUT – Coördinator Sport & Spel

8-2-’20

Wat houdt het in om een Coördinator Sport&Spel te zijn?

WAT: Als jeugd en leiding vinden we het goed en leuk om samen buiten onze kerkmuren sport- en activiteiten te doen waar we onze vrienden, bijvoorbeeld van buiten de kerk, gemakkelijk mee naar toe kunnen nemen.
Vooral in de schoolvakanties als het huiswerk op een laag pitje staat maar de onderlinge ontmoeting en ontspanning wel een boost kan gebruiken, willen we bijvoorbeeld het volgende ondernemen.

Herfstvakantie: kanovaren of andere buitenactiviteit en aansluitend samen frituren
Voorjaarsvakantie: schaatsen in Dronten en aansluitend chocomelk en hotdogs Meivakantie: zwemmen in Joure en aansluitend ergens patat eten

WIE: kun jij goed organiseren, communiceren, afstemmen en faciliteren?

INVESTERING: 2 keer per jaar vergaderen met de jeugdleiders en toezien op het welslagen van de sport events.

CONTACT: Heb je interesse, neem contact op met Frank
(soulsunited @ gmail.com)

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden