Gezocht: Collecterooster-maker

Gezocht: Collecterooster-maker

Vacature* Collecterooster-maker

Wij zoeken een lid van onze gemeente, die het een mooie taak lijkt om het collecterooster (in Excel) te gaan beheren.

Dit houdt in:

* het inplannen van de collecten en, daar waar nodig, voor het leggen/onderhouden van de contacten met personen en organisaties voor wie we collecteren.

* het samenstellen van de mededelingen voor het mededelingenblad (in Word)

Het is een een mooie taak, omdat je via het plannen van de collecten, God en ‘de Fontein’ mag dienen op een praktische manier. Je zult natuurlijk worden ingewerkt.

Lijkt dit ook wel iets voor jou? Mail dan Wilna de Pagter.
email: collecterooster@vbg-emmeloord.nl

* (op basis van vrijwilligerswerk)

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden