Geen kinderdienst in de zomervakantie

Geen kinderdienst in de zomervakantie

Na een gezellige afsluiting van de kinderdienst afgelopen zondag 4 juli, mogen we nu als kinderdienst zomervakantie vieren. Bedankt allemaal voor de leuke en gezellige afsluiting.

Ook toch alvast een dringende oproep om in de vakantie over na te gaan denken/bidden om ons te komen versterken in het kinderwerk.

Op dit moment hebben we echt veel te weinig leiding!! Wat is er mooier werk, dan de Liefde van Jezus in een kinderhart te mogen zaaien en dat jij daarin een schakel mag zijn voor hun toekomst. Meld je aan bij Karin Wijnia, e. taakgroepleider-kinderwerk@vbg-emmeloord.nl

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).