EO Jongerendag 2019 – 25 mei

EO Jongerendag 2019 – 25 mei

Waar en wanneer is de EO-Jongerendag?

De EO-Jongerendag vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 in Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam.

Voor wie is de EO-Jongerendag?

De EO-Jongerendag is voor iedereen die zich jong voelt! 🙂 We richten ons op jongeren tussen de 12 en 18 jaar.

Waarom niet meer in het Gelredome in Arnhem?

In de afgelopen 45 jaar is de EO-Jongerendag vaker verhuisd, maar nog niet eerder naar de regio Rotterdam. De nieuwe locatie is beter bereikbaar voor bezoekers uit Zeeland, België en iedereen uit de regio Rotterdam (en daar komen, blijkt uit onderzoek, de meeste bezoekers vandaan).

Vanaf wanneer kan ik mijn ticket reserveren?

De kaartverkoop voor de EO-Jongerendag is geopend vanaf 25 januari 2019 via www.eojongerendag.nl.

Wil je je aanmelden via de gemeente? Bezoek dan deze link om je aan te melden, speciaal voor gemeenteleden!
Dan kun je meerijden met de bus die vanuit Emmeloord vertrekt!
Voor vragen kun je terecht bij Martijn Venhorst.

Wat zijn de beste plekken in Ahoy?

We zorgen ervoor dat je overal goed zicht hebt op het podium, maar om je een beetje een idee te geven hierbij een overzicht van Ahoy. Ga je met vrienden? Kies dan hetzelfde soort ticket! Het is niet mogelijk om bij elkaar op te zitten als je een verschillende tribune hebt gekozen!

Ahoy heeft 2 verdiepingen en de 2e verdieping is vrij hoog. Als je erg veel last hebt van hoogtevrees raden we je aan om een ticket voor Ring 1 te boeken.

Hoeveel kost een EO-Jongerendag-ticket?

Kijk op de aanmeldingspagina voor de toelichting op de prijs van een kaartje.

Waaruit bestaan de arrangementen?

Dit jaar kun je naast de gewone tickets ook een speciaal arrangement boeken. Let op: we hebben maar beperkt plek, dus zorg dat je er snel bij bent!

Golden Circle:

Wil je gegarandeerd een plek dicht bij het podium, koop dan een ticket in de Golden Circle. Om het podium is een cirkel waarin je dicht bij het podium staat. Op deze manier kun je de artiesten van dichtbij zien en het feest op een ultieme manier meebeleven. Let op: tijdens de EO-Jongerendag kun je dus alleen met een Golden Circle-ticket dicht bij het podium komen.

Als EO-lid of BEAM-supporter betaal je voor dit ticket €20,-. Ben jij geen supporter of lid dan kan je nu BEAM-supporter worden voor slechts €6,- en ook dit arrangement boeken. Als je geen BEAM-supporter wilt worden, dan betaal je een toeslag van €12,50.

Let op: Golden Circle is niet mogelijk bij groepsboekingen!

Golden Circle en Meet & Greet:

Wil jij dicht bij het podium staan, maar ook een van de artiesten backstage ontmoeten? Koop dan je kaart met een Meet & Greet-arrangement. In totaal zijn er 30 Meet & Greets, dus wees er snel bij, op = op. Met dit ticket heb je toegang tot de Golden Circle dicht bij het podium en heb je een exclusieve Meet & Greet met een van de EO-Jongerendag artiesten. Als je een Meet & Greet-arrangement boekt, krijg je van ons een berichtje om je voorkeur voor een artiest op te geven. Op basis van beschikbaarheid delen we de Meet & Greets in.

Als EO-lid of BEAM-supporter betaal je voor dit ticket €40,-. Ben jij geen supporter of lid dan kan je nu BEAM-supporter worden voor slechts €6,- en ook dit arrangement boeken. Als je geen BEAM-supporter wilt worden, dan betaal je een toeslag van €12,50.

Ik ben jonger dan 16 jaar, hoe betaal ik dan?

Als je onder de 16 jaar bent, heb je toestemming van je ouders of wettelijke vertegenwoordigers nodig voor de incasso van de reservering. Vraag dus om hun toestemming. In je bestelling moet je dan ook hun e-mailadres opgeven, zodat zij worden geïnformeerd over jouw bestelling. De bevestiging van je bestelling en je e-ticket krijg je wel gewoon via je eigen e-mailadres.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Nee, gemaakte reserveringen kunnen niet gewijzigd of geannuleerd worden.

Wie presenteert dit jaar de EO-Jongerendag?

Joram Kaat presenteert dit jaar opnieuw de EO-Jongerendag.

Van hoe laat tot hoe laat duurt de EO-Jongerendag?

Vanaf 13.00 uur kan je Ahoy in. Dit jaar hebben we voor het eerst een voorprogramma dat tot 14:30 uur loopt. Het officiële programma start om 14.30 uur met een pauze rond 17:15 uur. Let op: de pauze is dit jaar korter dan voorgaande jaren! Om 21.00 uur is de EO-Jongerendag afgelopen.

Wat is het thema van de EO-Jongerendag?

Het thema van de EO-Jongerendag is dit jaar ‘BEAM the Light’. Jezus is het licht van de wereld. Waar Hij is, is geen duisternis. Dit jaar gaan we met BEAM (het hele jaar) en op de EO-Jongerendag dieper in op dat licht. Maar naast dat Jezus’ licht op ons schijnt, schijnen wij ook ons licht in onze omgeving. Het thema is een soort opdracht: “Hey jij, BEAM the light!”. Maar hoe je dat dan doet… daar gaan we het tijdens de EO-Jongerendag over hebben!

Is er drinkwater beschikbaar bij Ahoy?

Bij alle toiletten is, tenzij anders aangegeven, het water dat uit de kraan komt drinkwater.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden