Emmeloord Schoon – zat. 23 maart

Emmeloord Schoon – zat. 23 maart

Emmeloord schoon – zaterdag 23 maart 2019

In het kader van de landelijke actie Nederland schoon, komt zaterdag 23 maart 2019 een ploegje van 30 m/v in de benen om de bermen van de zeven invalswegen van Emmeloord te ontdoen van zwerfvuil. De opschoonactie is sinds 2013 een jaarlijks terugkerend initiatief in de polder en is ‘helaas’ telkens weer een groot succes.

Alle informatie op een rij:

Zaterdag 23 maart 2019
van 9.00 tot 11.30 uur

Verzamelen voor de Fontein, Wilgenlaan 4 te Emmeloord.
Vandaaruit gaan ploegen van 4-5 personen met een auto naar een bepaald punt. Zo’n 30 prikstokken worden beschikbaar gesteld door de gemeente Noordoostpolder. Vuilniszakken zijn beschikbaar.

Vanaf 11.30 uur koffie, thee en koek in de Fontein.

Tevens uitreiking van wisseltrofee ‘de koperen kliko’ voor de persoon met de meest originele vondst.
Voor kinderen zijn er speciale veiligheidshesjes beschikbaar.

Opgave

Geef je op via dit formulier

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden