Eens was alles anders…

Eens was alles anders…

Tijdloos design van toen

Jarenlang heeft Marjan vorm gegeven aan de website, om op die manier bezoekers te informeren over de gemeente.

De website, zoals die op 3 maart 2019 officieel live is gegaan, verschilt significant in vormgeving en weerspiegeling van de gemeente van nú: we zijn als gemeente gegroeid, de tijden van de digitale media en voorzieningen zijn veranderd en ook de manier van getuigen zijn is veranderd sinds de jaren 2000.

De website is ooit in 2007 van start gegaan en werd door Christiaan Goudzwaard geïnitieerd; die was in een compleet ander design dat jarenlang trouwe dienst heeft bewezen. Het is goed om daarvan te beseffen dat we als mensen veranderd zijn in 12 jaar tijd. Daar waar de site toen een redelijk statisch geheel vormde, is de site in 2019 veranderd in een dynamisch geheel, met communicatie mogelijkheden.

Een voor de hand liggend verschil is natuurlijk de kleurstelling; deze vertegenwoordigt een warmte die we als gemeente willen uitstralen, maar tevens is er inhoudelijk meer aandacht besteed aan de factor ‘kleur bekennen’.

Kleur bekennen

Wie zijn wij eigenlijk als mensen? Wat stralen we uit middels de website? Kunt u, jij als buitenstaander, nieuwsgierige bezoeker, vinden wat u zoekt? Zijn we bereikbaar voor vragen, contact? Wie past er op uw kinderen tijdens de dienst? Wie begeleidt de diensten met muziek en zang? Zou u ons herkennen in de wandelgangen èn op straat?

En met dat laatste wil ik eindigen; als u iets over Jezus wilt weten, of wilt weten wat Hij betekent in ons persoonlijke leven, dan hopen we van harte dat u door het bezoeken van de vernieuwde website ons makkelijker en sneller kunt, dùrft te benaderen.
Want Jezus, de Zoon van God, onze Redder, wilde juist bereikbaar zijn voor àlle mensen. Dus ook voor u en jou.

Terugblik

Bekijk onderstaande foto’s voor een kleine inzage van de vroegere website.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

   Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

   Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

    *

    Contactgegevens:
    *Verplichte velden

     *
     *Verplichte velden

      *

      Contactgegevens:      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:       *Verplichte velden