Huwelijkscursus

Huwelijkscursus

Vanuit het pastoraat wordt de mogelijkheid geboden om, het hele jaar door, te starten met een huwelijkscursus. Deze cursus is erop gericht om echtparen, aande hand van dvd’s en een werkboek, te helpen naar elkaar toe te groeien door:

 • Toewijding aan jullie huwelijk en aan elkaar
 • Samen tijd besteden aan belangrijke onderwerpen
 • Elkaar beter leren begrijpen
 • Goede gewoonten ontwikkelen

Voor vragen en opgave kun je mailen naar Jan & Rixt van Dijk , meldpuntgemeentezorg​@vbg-emmeloord.nl.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).