Spaarproject

Spaarproject

project Brazos Abiertos (Open Armen)

Jordi en Ria Bosch, met hun kinderen Timo (13), Joah (11) en Hanna (9) zijn sinds 2011 in Peru, Zuid Amerika. Dat is 10.199 km van Nederland. Peru is 35x zo groot als Nederland. Het heeft 32 miljoen inwoners (Nederland heeft 17 miljoen inwoners).


Ria is psychiatrisch verpleegkundige. Jordi is integraal manager en sociaal werker jeugdzorg.

Als kinderwerk van ‘de Fontein’ steunen wij hun stichting Shailoh. Binnen deze stichting heeft de familie Bosch het project Brazos Abiertos (Open Armen). Dit is een opvang die bestaat uit een school en een kerk. Daarnaast fungeert het gebouw als een soort buurthuis waar activiteiten worden georganiseerd voor het hele gezin.

­Kinderen in Peru groeien veelal op in armoedige omstandigheden. Ze hebben weinig perspectief en belanden daarom vaak op straat. De levensverwachting van een straatkind daar is max. 25 jaar. Brazos Abiertos staat in de sloppenwijken naast de vuilnisbelt en komt zo makkelijk in contact met ouders en kinderen.

Als Kinderwerk van ‘de Fontein’ sparen we de komende 2 jaar voor de inrichting van een klaslokaal. Concreet gaat het geld naar: lesmateriaal, boeken, pennen, meubels, spelmateriaal en wat er verder maar nodig is.
www.shailoh.org en brazosabiertos.net/nl

Sponsoring via Compassion

Dandri Andika Loa

N.a.v. de dienst van Tiemen Westerduin van 27 april 2014, leek het ons goed om naast ons spaarproject ook een kindje te gaan sponsoren via Compassion.

We hebben gekozen voor een kindje van destijds 4 jaar omdat wij op die leeftijd ook starten met de kinderdienst.

Zijn naam is Dandri Andika Loa. Hij is geboren op vrijdag 26 juni 2009. Hij woont in het het kustgebied van Alak (Indonesië)

Onze ondersteuning voorziet Dandri van bijbelonderwijs, gezondheidscontrole, voedzame maaltijden, spelletjes en trainingen in lezen en schrijven. Het project organiseert ook bijeenkomsten en opvoedingsvoorlichting voor ouders en / of voogden.

  *  Contactgegevens:  * Verplichte velden

   *   Contactgegevens:   * Verplichte velden

    *    Contactgegevens:    * Verplichte velden

     *     Contactgegevens:     * Verplichte velden

      *


      * Verplichte velden

       *       Contactgegevens:
       * Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).