Programma team

Programma team

Ons uitgangspunt

Als gemeente zijn we geroepen om de veelkleurige wijsheid Gods bekend te maken (Ef. 3:10). Het doel als programmateam is mensen en middelen in te schakelen zodat die veelkleurigheid Gods vooral in de diensten naar voren komt.

Werkzaamheden

Elke maand vergadert het programmateam over de invulling van de diensten.
Wat doen zij?

  • Voorbespreken en evalueren van de diensten
  • Samen met anderen bijzondere diensten organiseren zoals de kerst- en paasdienst, concerten en koren uitnodigen
  • Mogelijkheden creëren voor het geven van getuigenissen, zendings-10-minuten en/of andere belangrijke zaken betreffende de gemeente
  • Maken van programmaoverzichten
  • Bedenken en/ of organiseren van samenbindende gemeenteactiviteiten

Voor meer informatie kunt u terecht bij coördinator Peter Kamphuis.

Heeft u ideeën, vragen of praktische opmerkingen over de diensten dan kunt u bij Peter terecht. Inhoudelijke opmerkingen over de diensten kunt u met iemand van de raad bespreken.

Het team

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden