Kernteam Diensten

Kernteam Diensten

Wij, Peter Kamphuis, Paul van Brakel en Linda Blaakmeer, vormen het kernteam van de Taakgroep Diensten. Samen met de vele vrijwilligers binnen deze taakgroep willen we Gods heerlijkheid weerspiegelen in de zondagse diensten, maar ook tijdens andere evenementen die we organiseren en begeleiden. Alles met als doel dat mensen God ontmoeten, Hem beter leren kennen en de onderlinge relatie binnen de gemeente wordt versterkt.

Bij alles wat we doen rondom de diensten en evenementen zijn we afhankelijk van God en elkaar. Daarbij vinden we daadkracht, duidelijkheid, enthousiasme, respect, veiligheid, waardering en kwaliteit belangrijk.
Het zijn niet zomaar mooie woorden. Ze vormen een gemeenschappelijk vertrekpunt en dit willen we graag binnen en buiten onze Taakgroep uitdragen. We ervaren deze woorden ook bij de uitvoering van onze taken, tijdens onze vergaderingen enz. Dit maakt dat we met veel plezier en energie aan de slag gaan met de verschillende taken en uitdagingen die voor ons liggen.

Peter, Paul en Linda

Paul, Linda en Peter

  *

  Contactgegevens:  *Verplichte velden

   *

   Contactgegevens:   *Verplichte velden

    *

    Contactgegevens:    *Verplichte velden

     *

     Contactgegevens:     *Verplichte velden

      *
      *Verplichte velden

       *

       Contactgegevens:
       *Verplichte velden

       Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

       Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).