55+ Middag wo. 17 april

55+ Middag wo. 17 april

Beste 55+ers, Graag willen wij u uitnodigen voor de 55+-middag op 17 april.

Het thema zal zijn: ‘Goede Vrijdag en Pasen in Israel’.

Aan de hand van foto’s van onze laatste Israel-reis willen wij u o.a. meenemen langs de hof van Getsemane, Golgotha en de Graftuin.

Ook is er gelegenheid om iets te delen, misschien heeft u een mooi gedicht wat aansluit bij dit thema, laat het maar weten.

Wij beginnen om 14 uur. Rond 16 uur willen wij de middag afsluiten met een kopje koffie/thee en een heerlijk stukje Paasbrood.
Nogmaals hartelijk welkom op de 17e.

Als u niet in de gelegenheid bent om te komen, laat dit dan even weten i.v.m. de catering.

Hartelijke groeten, in Hem verbonden, Bert en Karin

Email: 55plusgroep@vbg-emmeloord.nl

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden