55+ middag – Scharlaken Koord – 20 maart

55+ middag – Scharlaken Koord – 20 maart

Op woensdag 20 maart is onze bijenkomst in de Regenboog.

Direlse Boon vertelt over het ‘Scharlaken Koord’

Deze middag komt Direlse Boon ons iets vertellen over het Scharlaken Koord. Het Scharlaken Koord maakt deel uit van Stichting Tot Heils des Volks en bestaat uit o.a. maatschappelijk werkers en een groot aantal vrijwilligers.
Direlse is één van deze vrijwilligers, ze vertelt ons meer over de organisatie en geeft ons een kijkje achter de schermen; feiten en verhalen over het leven achter de ramen, en persoonlijke ervaringen in het straatwerk.
Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

U bent allen weer hartelijk welkom op woensdag 20 maart a.s. om 14.00 uur in De Regenboog.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden