55+ middag – wo. 21 oktober

55+ middag – wo. 21 oktober

55+ Middag

Woensdag 21 oktober is er weer een 55+ middag. Iedereen is weer van harte welkom.

Wij beginnen om 14:00 uur.

Misschien is het leuk als u een voorwerp/foto van vroeger meeneemt waar u waardevolle herinneringen aan heeft en dat u daar voor de pauze iets over deelt in de groep. Dit is natuurlijk geheel vrijwillig. U kunt ook gewoon komen en  genieten van deze middag…

Wel graag even van te voren aanmelden bij Karin (t. 06-20316463 of per mail, 55plusgroep@vbg-emmeloord.nl), zodat wij weten hoeveel mensen van deze gelegenheid gebruik maken.

Na de pauze gaat Bert iets vertellen over: Verlossing/Verzoening.

Uiteraard nemen wij zoveel mogelijk de huidige maatregelen in acht.

Hartelijke groet en hopelijk tot woensdag,
Karin Boer.

0 reacties

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

Studeerde theologie aan de Universiteit Utrecht (hoofdvak OT, bijvakken Hebreeuws en NT). Is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek van de boeken Koningen. Bijbel lezen, en met anderen lezen, heeft zijn hart, of het nu op een Bijbelschool is (hij geeft les aan de Wittenberg), met studenten (werkte van 1999-2017 bij IFES), met kerkelijk werkers of met gemeenteleden (zie leesleefdeel.nl).

Na theologie gestuurd te hebben in Apeldoorn (TUA) en Amsterdam (VU) en een aantal jaar als docent klassieke talen gewerkt te hebben, is Gerrit aan de slag gegaan als Bijbelleraar. Hij geeft op diverse plekken Bijbelcursussen, Bijbelstudies en preken. Zijn passie is om het Woord eenvoudig en met diepgang uit te leggen, zodat mensen geestelijk groeien, in de hoop en verwachting dat dit bijdraagt aan geestelijke volwassenheid van individuen en het gehele lichaam van Christus (Ef. 4:13).

*

Contactgegevens:
*Verplichte velden

*
*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden

*

Contactgegevens:*Verplichte velden